Hoe de rijken denken...

 
 

Het hedendaagse onderwijs is gericht op competenties, kennis en vaardigheden. Het onderwijs voor de reeds werkenden, is meestal gericht op verbetering, efficiëntie en verdieping op hetgeen men veelal al weet.

Helaas komt het mij over, velen zullen dit bestrijden, dat dit vaardigheden zijn, meest om een vak te leren of in het reeds bestaande vak (nog) beter te worden.


Dat is jammer!


Leren wij, ouders, maar ook docenten, onze kinderen ook nog verder te kijken dan alleen hun (toekomstige) werk??

Leren wij hen ook wat er nou werkelijk in de ‘echte’ wereld speelt? Hebben wij dit zelf wel voldoende geleerd?


Natuurlijk leren wij hen goede dingen; onderwijs is hartstikke belangrijk en wordt over het algemeen ook goed gegeven, dat wil ik niet bestrijden, maar een fundamenteel iets, zoals “Wat is geld?” en “Wat kun je allemaal met geld doen?”; dat leren we ze niet of nauwelijks. Het lijkt soms wel of we dit (on)bewust negeren met zijn allen.


Ik ben ervan overtuigd geraakt dat de economische crisis en armoede in zijn geheel te wijten zijn aan financiële onwetendheid en dat MOET anders. Vandaar deze workshop.


Deze workshop zal voor sommigen erg confronterend zijn, maar zet absoluut aan tot nadenken; het gaat om een verandering in denken over geld. Deze workshop zal uw leven en de kijk op geld echt veranderen en dat zijn de zaken die de ECHT rijken u liever niet vertellen...

en wat de meesten u liever niet vertellen...

Het enige constante in de hedendaagse wereld is verandering...

Leer hiermee om te gaan.Hope for the best, prepare for the worst.


If you’re good at something, NEVER do it for free.     The joker

Azim Premji

Mark Zuckerberg

Richard Branson